Bel voor meer info

013-8220796 (di-wo-do 09-12 uur)

Bel voor meer info
Voor meer vragen mail

info@hoogenadvies.nl

Voor meer vragen mail
Contact
section-icon-hook

De initiatiefnemers zijn drie ambitieuze ondernemers die al meer dan 20 jaar actief zijn binnen de horeca. De drie gebroeders van Chinese afkomst zijn de huidige eigenaren van Shintori te ’s-Hertogenbosch en Etenswaard te Valkenswaard. Beide restaurants hebben sinds de opening met grote succes gedraaid en zijn momenteel een begrip in zowel omgeving ’s-Hertogenbosch als in Valkenswaard. Dankzij de jarenlange ervaring beschikken zij over zeer goede kennis en capaciteit om het project in Koolhoven (Reeshof Tilburg) tot een succes te maken.

section-icon-hook

Sfeerimpressie

Etenshof project

Begane Grond

Begane Grond

Indeling van de Begane Grond.

Eerste Verdieping

Eerste Verdieping

Indeling van de Eerste Verdieping

Gevels

Gevels

Overzicht van de verschillende gevelbeelden

Bebouwing

Bebouwing

Combinatie van schuurachtige volumes, onderling verbonden

Landschapsplan

Landschapsplan

Landschapsplan ontwikkeling aan de Bredaseweg

Natuurontwikkeling

Natuurontwikkeling

Impressie van toekomstige natuurontwikkeling

Inhoud formule

 

Het project wordt een wereldrestaurant waarbij de gasten volgens het all-you-can-eat concept gebruik kunnen maken van een uitgebreid buffet tot live-cooking. Het aanbod van het buffet is zeer gevarieerd, de gasten kunnen hierdoor uitgebreid kennis maken met de verschillende keukens uit de hele wereld.

Het all-you-can-eat concept houdt in dat de gasten voor een vast bedrag onbeperkt kunnen gebruik maken van het eten en drinken. Gasten dienen vooraf te betalen voor het arrangement dat zij kiezen, waarna zij gedurende arrangementtijd onbeperkt kunnen genieten van het uitgebreid buffet. Het bestaande all-you-can-eat concept wordt tevens zodanig aangepast waardoor er onderscheid gemaakt wordt van wat er al op de markt te bieden zijn.

Kwaliteit

 

De kwaliteit van het eten én de omgeving staat op de aller hoogste prioriteit van deze drie broeders, dit geldt dan ook niet anders voor dit restaurant in Tilburg. Dagelijks leveren de leveranciers verse ingrediënten aan zodat er in iedere keuken verse gerechten worden bereid. We vinden het erg belangrijk dat klanten dit kunnen zien en ervaren hoe serieus wij de kwaliteit van het eten nemen. Wij maken dan ook gebruik van open keukens waarbij er verschillende live-cookings aanwezig zijn. Hierdoor kunnen gasten ter plekke ervaren hoe de koks met veel zorg de gerechten bereiden. Indien mogelijk wordt er veel gebruik gemaakt van streekproducten en wordt een deel van de ingrediënten seizoensgebonden. Onze gasten kunnen hierdoor gedurende jaar meer diversiteit in keuzes van gerechten verwachten.

Doelgroep

 

Het wereldrestaurant is toegankelijk voor iedere type doelgroep. Voor gezinnen met kinderen komt er een grote speelruimte waarbij de ouders rustig kunnen genieten van het diner terwijl kinderen zich kunnen vermaken in de speelruimte. In de speelruimte bevindt er een oppaspersoneel die de veiligheid van de kinderen gaat toezien.

Ook wordt er aandacht besteedt aan de mogelijkheden van bedrijfsuitjes. Er worden namelijk verschillende ruimte gerealiseerd met faciliteiten om bedrijfspresentaties te geven, waarna zij kunnen afsluiten met een bedrijfsdiner in ons restaurant.

Ons concept is tevens ook zeer geschikt voor andere feestelijke gelegenheden zoals een vrijgezellenfeest, bruiloft, verjaardagfeest, etc. Gasten hebben de mogelijkheid om verschillende zalen af te huren voor een gesloten feest. Uiteraard voor kleine gezelschappen is er ook aandacht besteedt. Zo zijn er ook kleinere ruimtes aanwezig waarbij gasten intiem kunnen dineren in een gezellig en sfeervolle ambiance.